Aanbod

Om te inventariseren wat uw doel is gaan we graag met u in gesprek. Vervolgens kunnen we aan de slag; we stellen een gedegen marketingcommunicatieadvies op, bedenken een krachtig concept en zetten onze creatieve medewerkers aan het werk.

Maakt u zich over de voortgang geen zorgen.Wij bewaken en begeleiden het hele proces. Van advies en creatie tot en met de realisatie van het eindproduct. 

Sterk staaltje marketingadvies nodig? Laat ons uw marketingmanager zijn. Een halve dag per week? Een dag in de maand? U zegt het maar. Wij schuiven bij u aan om met u te sparren. Het resultaat? Een marketingstrategie waar je ú tegen zegt. Eentje die ervoor zorgt dat niemand meer om uw product of dienst heen kan. Laat u de daadwerkelijke uitvoering van onze adviezen ook aan ons over, of bent u hierin al voorzien? Dan bekommeren wij ons toch alleen over de marketingadviesdiensten?! Wist u trouwens dat we ook (incompany)trainingen verzorgen op het gebied van social media? Hiermee laten we u en uw medewerkers zien hoe uw bedrijf scoort op online platformen. Interessant, nietwaar?

marketingsupport

Spelen met tekst en beeld, onze grafische vormgevers hebben het helemaal in de vingers. Zij weten wat er op het spel staat: uw imago én uw bedrijfsresultaten. Met hun creativiteit en vakkennis ontwikkelen ze communicatiemiddelen met meerwaarde. Ze hebben veel ervaring en werken met geavanceerde programma’s. Dat maakt hen ware meesters op de vierkante millimeter.

Grafische vormgeving

Met de nieuwste technieken realiseren we onderscheidende en doelgerichte websites. Daarbij houden we terdege rekening met snelheid, interactiviteit, zoekmachinemarketing, gebruiksvriendelijkheid, meetbaarheid en het gedrag van de bezoekers. Wij denken van nature crossmediaal. Daarom sluiten onze websites qua structuur en content perfect aan bij de andere communicatiemiddelen die wij voor onze klanten ontwikkelen.

 

Webdesign

Social media komt standaard aan de orde in een adviesgesprek. Dit is vandaag de dag immers onlosmakelijk verbonden aan het vermarkten van een product of dienst. Wij kennen de laatste ontwikkelingen en trends op dit gebied. Daarom weten we wat voor u het meest effectief is en kunnen we u adviseren hoe om te gaan met de gekozen vorm. Want alles kan, maar niet alles hoeft. Desgewenst verzorgen we ook (incompany)trainingen om u en uw medewerkers te informeren en te begeleiden. U zult merken, moeilijk is het niet en eenduidigheid versterkt uw boodschap.

 

Social Media

We hebben heel wat creativiteit in huis. Die benutten we doelgericht door intensief met u samen te werken. U kent uw markt en doelgroep(en) immers als geen ander.

We bepalen het onderscheidend vermogen van uw producten en/of diensten en vertalen die kennis in een aansprekend concept dat verrast en overtuigt.

conceptontwikkeling

Eén beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. En met beweging wordt nog meer kracht gegeven aan dat beeld. Een animatie is daarom een effectieve manier om uw boodschap helder en opvallend over te brengen. De animatie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd, denk hierbij aan de toepassing van infographics, een voice-over en/of muziek. Vaststaat dat het gebruik van bewegende beelden een groter bereik heeft via social media. Wellicht een optie om over na te denken?

 

Effectieve animaties

U wilt kwalitatief goed drukwerk dat op tijd geleverd wordt. Dat spreekt vanzelf. Maar ook moet de prijs binnen uw budget passen. Daarom kijken wij altijd verder dan "de drukker op de hoek". Als dat beter is, brengen wij uw drukwerk zelfs onder bij grafische specialisten in het buitenland. Digitaal, offset, zeefdruk of diepdruk: wij zorgen voor drukwerk dat voldoet aan uw eisen. Ook bieden we de mogelijkheid om gepersonaliseerde mailings, complexe en/of regelmatig terugkerende publicaties rechtstreeks vanuit uw database te verzenden. Dit geautomatiseerde traject bespaart u veel tijd en kosten en het garandeert een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet.

 

Indrukwekkend drukwerk