Nieuws

TARGET is altijd in beweging. We geven u een beeld van waar we nu mee bezig zijn, zowel voor als achter de schermen. En wat we onlangs hebben gedaan, van klein tot groot. Vanzelfsprekend is het een vereiste om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wat ons onderscheidt is de manier waarop we daar mee omgaan en dat op de meest effectieve manier toepassen voor uw bedrijf.

Specialisten in techniek

Voor het Deurnese bedrijf STIMAC BV hebben we in een korte tijd een mooi resutaat behaald. Met een logo, huisstijl en bijpassende responsive website heeft deze onderneming een vliegende start kunnen maken.

STIMAC BV

STIMAC BV

Lees
verder

Alle kinderen mogen meedoen.

Stichting Leergeld Deurne is opgericht zodat dit waar kan worden gemaakt. 

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Stichting Leergeld Deurne

Stichting Leergeld Deurne

Lees
verder

De ultieme video-in-print beleving!

PixioCard is een volledig in uw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. PixioCard combineert zo het beste van twee werelden. Uw boodschap bereikt gegarandeerd en op originele wijze de ontvanger! 

Pixiocard Dealer

Pixiocard Dealer

Lees
verder

Veelzijdigheid 
Ons boerenerf in Nederweert-Eind is een bedrijf wat erg veelzijdig is. Hiervoor is een complete huisstijl en nieuwe website gemaakt met daarnaast nog een aantal aanverwanten producten zoals presentatiemap, folders, etc. 

 

... en gezond boerenverstand

... en gezond boerenverstand

Lees
verder