Visie

Marketingcommunicatie met meerwaarde begint met een goed gesprek. We willen uw wensen, doelen en mogelijkheden goed op het netvlies hebben. De beste communicatieoplossing voor uw specifieke doelgroep: daar gaat het om. Of het nu een advertentie is of een interactieve website, wij hebben elk communicatiemiddel in de vingers.

We ontwerpen onder meer logo’s, huisstijlen, websites, folders, brochures, catalogi, mailings, digitale nieuwsbrieven, multimediapresentaties en effectieve animaties. Ook is TARGET u graag van dienst bij het kiezen van de juiste media en de inzet van communicatiemiddelen. Kortom voor een onderbouwd marketingadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

De visie van TARGET en bijbehorende werkwijze bestaat al ruim 30 jaar. Het lange 
bestaansrecht wordt ontleend aan een open, eerlijke en efficiënte samenwerking waarbij we het doel van onze klant duidelijk voor ogen houden.

 

De grondlegger van destijds Target Advertising, is Henk Schriks. In 1982 richtte hij Target Advertising op vanuit zijn woonplaats Veghel. Aangezien het merendeel van de opdrachtgevers zich ten zuiden van Veghel bevond werd Deurne in 1984 als vestigingsplaats gekozen. Ook ging toen de eerste medewerker deel uit maken van het bedrijf.

In 2010 nam Sjoerd Aldenzee het bedrijf over van Henk Schriks en vond tevens de verhuizing plaats binnen Deurne naar een ruimer, karakteristiek pand in het centrum. Dat is inmiddels al een aantal jaren een plezierige en inspirerende werkplek voor het TARGET team.

Historie