top of page

Sterk staaltje marketingadvies nodig? Laat mij jouw marketingmanager zijn! Een halve dag per week? Een dag in de maand? Je zegt het maar. Ik schuif bij je aan om met je te sparren over essentiële onderwerpen zoals merkwaarden en cultuur. Het resultaat? Een marketingstrategie waar je ú tegen zegt én die ervoor zorgt dat niemand meer om jouw product of dienst heen kan.

Sales is de verkoop van vandaag. Marketing is de verkoop van morgen.

marketingadvies_deurne

Als jouw partner in marketing ga ik je begeleiden in het versterken van de merkwaarde van jouw bedrijf. Vertrouwen opbouwen bij je doelgroep is essentieel en we werken nauw samen om een strategie te bepalen die jouw unieke merkidentiteit benadrukt. Samen zullen we de kernwaarden ontdekken en deze vertalen naar effectieve marketingacties.

We richten ons op het optimaliseren van jouw social media en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Ik ontwikkel gerichte campagnes die aansluiten bij jouw merkidentiteit en doelgroep, om zo maximale impact en zichtbaarheid te realiseren. Met deze aanpak streven we ernaar om jouw merk op de voorgrond te plaatsen, zowel offline als online.

Wanneer kun je mijn expertise gebruiken

  • Wanneer je wilt opvallen te midden van krachtige concurrenten

  • Bij het optimaliseren van je merkpositionering

  • Als je wilt laten zien dat jij een aantrekkelijke werkgever bent

footer-afbeelding-buro-target
office blur_marketing
bottom of page