SEO

TARGET, het reclamebureau voor al uw originele reclame-uitingen.

Concepten: marketing en communicatie. Grafische vormgeving: creatief. drukwerk: briefpapier, visitekaartjes, folders, brochures en boeken. webdesign, internet, webwinkel, mobiele websites en Social Media

Origineel reclamebureau in Deurne

Buro TARGET verzorgt uw reclame vanuit Deurne. Onze klanten komen uit Deurne en omgeving maar ook uit Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht en zelfs Noord-Holland. 

Klanten laten merken dat we altijd in de buurt zijn ondanks het feit dat niet iedereen even vlug bij ons bedrijf in hartje Deurne kan binnenlopen. Communiceren in deze tijd kan op veel manieren en is snel en makkelijk. Wij laten het u zien!

Reclame Deurne

Sjoerd Aldenzee heeft een passie voor marketing. Hij mag dan ook graag op een informele en vrijblijvende manier met mensen sparren over de meest uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken. In 2001 begon hij zijn eigen marketingbedrijf. Met de overname van TARGET in 2010 kreeg hij de mogelijkheid om het concept zelf uit te voeren, vorm te geven en te begeleiden.De cursussen Nima-A en Nima-B bleken daarvoor een goede basis. Met 20 jaar ervaring in de marketing en verkoop is het nog steeds Sjoerd’s grootste uitdaging en drijfveer om een klant te voorzien van een passend, doelgericht advies.

Was hij vroeger een bovengemiddeld fanatiek basketballer, nu speelt hij alleen nog  recreatief. Gezelligheid staat voorop, ook als hij met zijn gezin een balletje slaat op de tennis- of golfbaan. Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid maakt Sjoerd ook graag tijd vrij voor diverse bestuursfuncties die hij vervult in Deurne en omgeving.

Sjoerd Aldenzee

Voor al uw drukwerk zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, presentatiemappen, flyers, folders, brochures, magazines, spandoeken, vlaggen, stickers enz. kunt u bij ons terecht.

We hebben een netwerk van drukkers over heel Europa, zodat we per keer bekijken wat het meest interesaante is voor u. We zijn op de hoogte van de nieuwste druktechnieken en weten welke drukkerij bij uw opdracht past.

Drukwerk Deurne

Welkom! Wellicht bent u met de zoekwoorden "webdesign Deurne"op deze website gekomen. Dit is namelijk de manier zoals klanten zoeken via Google. Een website moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wij verzorgen mooie websites die voldoen aan de nieuwste technieken voor vindbaarheid en leesbaarheid op verschillende schermgrootte; denk hierbij aan mobiele websites. Responsive Design is hierbij niet meer weg te denken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Webdesign Deurne

Is het slechts een hype? Waait het wel over?

In de toekomst kijken kunnen we niet, maar dat Social Media de toekomst heeft is wel zeker. Met welke programma's we dit doen zal blijven veranderen. Waar vroeger Hyves voorop stond, zijn we nu volop bezig met Twitter en Facebook.

buro TARGET uit Deurne kan u bij de inzet van deze communicatie-middelen helpen.

Social Media Deurne

Een goed reclamebureau spreekt ook de taal van de marketeer. buro TARGET uit Deurne heeft specialisten in dienst met de nodige marketing kennis;  Sjoerd heeft opleiding NIMA A/B afgerond en NIMA-EMC diploma. Door zijn ervaring is hij gecertificeerd Senior Marketing Professional en Nima Qualified Lecturer.

Wilt u eens vrijblijvend sparren met ons? Dat kan! Neem maar ens de proef op de som.....

Marketing Deurne

Henk Schriks is de oprichter van Target Advertising BV. Na de overname in 2010 heeft de huidige eigenaar, Sjoerd Aldenzee, de handelsnaam gewijzigd in TARGET. Het bedrijf is verhuisd van Reeksenakker naar het karakteristieke pand aan de Aaltje Reddingiusstraat 4 in Deurne. 

Henk Schriks

Deurne Centrum. Bent u op zoek naar een creatief reclamebureau dat meedenkt of uw boodschap ook daadwerkelijk aankomt? In het centrum van Deurne vindt u buro TARGET. Onze klanten komen uit Deurne en omgeving maar ook uit Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht en zelfs Noord-Holland.

Klanten laten merken dat we altijd in de buurt zijn ondanks het feit dat niet iedereen even vlug bij ons bedrijf in Deurne kan binnenlopen. Communiceren in deze tijd kan op veel manieren en is snel en makkelijk. Wij laten het u graag zien!

Deurne centrum

Signcase Dealer: Een UV-inktjet printer geschikt om direct op plaatmateriaal te printen zonder voorbehandeling. 

Of het nu gaat om trespa, metaal, glas, perspex, hout of plafondplaten. Deze machine kan zelfs printen tot op 4cm dik plaatmateriaal met een maximale breedte van 205 cm. De lengte is onbeperkt. Dit alles in een verbluffende kleurechte kwaliteit. Deze print kan zelfs wit printen waardoor fullcolour afbeeldingen op elke ondergrond mogelijk zijn.

Signcase Dealer

De domeinnaam www.hymekra.nl is vastgelegd voor een klant van buro TARGET.

Ook uw domeinnaam vastleggen? Neem vrijblijvend contact op met Sjoerd Aldenzee.

www.hymekra.nl

Is het niet raar dat u met de zoekwoorden Reclame Someren op een website komt van een reclamebureau uit Deurne?

Eigenlijk niet! Het is een kwestie van je website goed bouwen, met de juiste zoekwoorden.

Benieuwd wat TARGET voor u kan betekenen? We laten het u graag zien....

Reclame Someren

Reclame Asten. Is het niet vreemd dat u met de zoeken woorden Reclame Asten op een website terecht komt uit Deurne?

Eigenlijk niet! Het is een kwestie van je internetpagina goed bouwen....en met de juiste zoekwoorden.

Benieuwd wat TARGET voor u kan betekenen? We laten het u graag zien....

Reclame Asten

Zoeken op Reclame Helmond en uitkomen bij een reclamebureau uit Deurne.... Dat wilt u toch ook?

Gevonden worden op internet is erg belangrijk, daar begint het meestal. Zullen wij eens een begin maken? Verschillende bedrijven uit uw regio gingen u voor.

Bekijk ons werk en laat u overtuigen.

Reclame Helmond

U zoekt een reclamebureau in de buurt van Neerkant. TARGET is u graag van dienst. We ontwerpen onder meer logo’s, huisstijlen, websites, folders, brochures, catalogi, mailings, digitale nieuwsbrieven en multimedia-presentaties. Ook is TARGET u graag van dienst bij het kiezen van de juiste media en de inzet van communicatiemiddelen. 

Er gingen u al enkele Neerkantse bedrijven voor: Sijben Metaal en Chantal Gielen Advocatuur zijn slechts 2 voorbeelden.

Bent u benieuwd wat we nog meer kunnen? Neem alvast een kijkje bij Ons Werk of neem contact met ons op.

Reclame Neerkant

Logo ontwerpen Deurne

Op zoek naar een nieuw logo en huisstijl? TARGET uit Deurne adviseert, ontwerpt en begeleidt u in dit proces. 

Benieuwd wat we in ieder geval niet voor u maken? Bekijk onze portfolio; uw huisstijl wordt weer anders...

Logo ontwerpen Deurne

De PixioCard: De ultieme video-in-print beleving!

Met de PixioCard kan de ontvanger in feite niet om uw boodschap heen. 
Uiterst effectief voor uitnodigingen en DM-acties, maar ook voor instructies of handleidingen en zelfs gesproken brochures.

TARGET is regionaal dealer van dit unieke concept. www.pixiocard.nl 

Pixiocard Dealer

Buro Target is uw regionale partner voor Google. We zijn gespecialiseerd in vindbaarheid en kunnen u goed adviseren in de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Sjoerd Aldenzee kan u er alles over vertellen.

Google Partner Deurne

De domeinnaam www.drisag.nl is eigendom van buro TARGET.

Indien u interesse heeft om deze domeinnaam over te nemen kunt u contact met ons opnemen.

Let wel op: nadat je het domein hebt overgenomen met behulp van de verhuiscode, is het aan te raden het domein op je eigen (bedrijfs)naam te zetten. Dit kan door de houdergegevens van het domein te wijzigen. De reden hiervoor is dat het recht op het gebruik van een domeinnaam bij de domeinnaamhouder ligt.

www.drisag.nl

Reqlame

De domeinnaam www.reqlame.nl is eigendom van buro TARGET. 

Indien u interesse heeft deze naam te huren of te kopen kunt u contact opnemen.

www.reqlame.nl

Waar moet een goede website aan voldoen?

Om een goede website te bouwen is het belangrijk rekening te houden met:

 • Lay-out: De website moet in de eerste oogopslag voldoen aan de verwchting van de klant. Het moet dus duidelijk zijn welk product/dienst je aanbiedt.
 • Navigeerbaarheid: De structuur van de website is overzichtelijk en logisch opgebouwd.
 • Vindbaarheid: Indien een website niet (goed) gevonden wordt via zoekmahines kan men nooit deze pagina bezoeken

 

 • Logica: Als men zoekt op een bepaald onderwerp moet het antwoord ook gegeven worden. Dit kun je ondervangen door landingspagina's
 • Populariteit: Indien jouw website op andere website wordt vernoemd (d.m.v. een link) wordt je website beter beoordeeld door Google, dus beter vindbaar. Het goed website heeft de mogelijkheid om oneindig aantal landingspagina's te bouwen.
 • CMS: Het is prettig als je je eigen website kunt bijhouden/aanpassen. Een makkelijk CMS (= Content Management System) is van cruciaal belang.
 • De klik: Het is fijn als je een goede verstandhouding hebt met je webbouwer/Designer. Met een website ben je altijd in de weer en blijf je vaak contact houden met je leverancier.
waar moet een goede website aan voldoen

In 2016 hebben we weer met veel plezier mooie projecten mogen realiseren en begeleiden  voor bestaande en nieuwe klanten. We zijn én blijven volop in beweging, en hopen u ook!

Een goed en gezond 2017 gewenst!

Website laten maken?

Wij maken al jaren websites voor bedrijven uit Deurne en omgeving. Wij maken gebruik van `eigen` programma´s om elke website op maat te maken. Met het CMS-systeem (Content Management Systeem) is een ieder in staat wijzigingen en aanpassingen zelf door te voeren. 

Uitgangspunt van een goede website is in ieder geval de vindbaarheid. Daarnaast sparren we graag over je doelstellingen en je (marketing-)ambities.

Website laten maken Deurne

Senior Marketing Professional

Het marketingvak is een dynamisch en uitdagend vakgebied. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De vraag is hoe je als marketeer omgaat met deze snelle ontwikkelingen en hoe je -aantoonbaar- voorop kunt blijven lopen. Met een certificering als Senior Marketing Professional toon je aan het belang van toetsbare Permanente Educatie te onderschrijven.

Dat stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van de professionele marketeer. Als ‘Senior Marketing Professional’ blijf je bij in het vak. Met deze titel heb je een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeer erkent.

Sjoerd heeft de titel SMP in 2017 behaald. Klik hier voor het register.

Senior Marketing Professional

Qantoor.nl is een nieuwe partij op de markt van kantoorartikelen, voor Nederland en Belgie. Middels dit online platform biedt Qantoor.nl meer dan 22.000 artikelen, in de ruimste zin van "kantoorartikelen". Van de traditionele produktgroepen zoals bv. orders en cartridges, tot aan de facilitaire producten (denk aan toiletpapier , vaatwastabletten etc.) en printers/multifunctionals.

Buro TARGET begeleidt deze onderneming met diverse marketingdiensten: Branding, zichtbaarheid, SEO, animatie en conversiemetingen.

 

qantoor.nl

U zoekt een makelaar in Deurne? Door Martijn is dé makelaar voor Deurne en omstreken. 

Makelaar Door Martijn in Deurne vult het makelaarsvak in zoals het hoort. Modern, meedenkend en kundig advies gebaseerd op duidelijkheid en vakmanschap.
Een duidelijk advies en duidelijkheid over de kosten die u betaalt. Een vergoeding die aansluit bij de werkzaamheden die Door Martijn uitvoert. En natuurlijk geen kosten voor het werk dat u zelf uitvoert.

www.door-martijn.nl

Makelaar Deurne

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Deurne? Fysiotherapie Retera, gevestigd aan Milhezerweg 34, heeft o.a. de volgende diensten: eemtherapie, haptonomie, sportrevalidatie, Mc Kenzie, Mediacal Taping, Fysiofitness, Tug- en NekTriatlon, Mindfulness en ACT. 

Klik hier voor de website: www.fysiotherapieretera.nl 

Fysiotherapie Deurne

Bent u op zoek naar meer bekendheid in uw regio. Voor een goede promotie-campagne is buro TARGET uit Deurne de geschikte partner. Graag maken we kennis met u; van daaruit bepalen we deroute naar uw bekendheid.

Denk hierbij aan goede vindbaarheid van uw website. Inrichting Social Media én gebruik van alle facetten hiervan. Er zijn veel mogelijkheden, ook met een beperkt budget.

Promotie Deurne

Het marketingvak is een dynamisch en uitdagend vakgebied. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De vraag is hoe je als marketeer omgaat met deze snelle ontwikkelingen en hoe je -aantoonbaar- voorop kunt blijven lopen. Met een certificering als Senior Marketing Professional toon je aan het belang van toetsbare Permanente Educatie te onderschrijven.

Dat stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van de professionele marketeer. Als ‘Senior Marketing Professional’ blijf je bij in het vak. Met deze titel heb je een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeer erkent.

Bron: www.nima.nl

Sjoerd Aldenzee is naast Senior Marketing Profesional ook Nima Qualified Lecturer.

Senior Marketing Professional

NIMA heeft met de titel NIMA Qualified Lecturer een kwaliteitskeurmerk voor marketingdocenten geïntroduceerd. De titel NIMA Qualified Lecturer mag je voeren wanneer je beschikt over een marketingopleiding op minimaal NIMA B of HBO niveau en tenminste drie jaar werkzaam bent als marketingdocent.

Ben je minimaal drie jaar werkzaam als docent (min. 40u per jaar) in het marketingonderwijs in de breedste zin van het woord (marketing, marktonderzoek, sales, communicatie)? En heb je een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau of NIMA B? Dan kun je de titel NIMA Qualified Lecturer aanvragen. Stuur je CV naar de projectmanager NIMA Qualified Lecturer ter beoordeling. Een eerste screening is vrijblijvend en kosteloos.

Bron: www.nima.nl

Sjoerd Aldenzee is naast  Nima Qualified Lecturer ook Senior Marketing Profesional.

NIMA Qualified Lecturer

THE PERFECT DEGREEº

Iedere bedrijfstak stelt zijn eigen eisen aan koel- en vriessystemen. Sterker nog, bedrijven met dezelfde producten kunnen nog verschillen in hun specificaties. PCT International levert dan ook weinig standaardwerk. Voor bijna elke installatie maakt PCT eerst een nauwkeurige analyse van de klantbehoeften, waarbij het te koelen of te vriezen product centraal staat. Vervolgens wordt iedere opdrachtgever een maatoplossing aangeboden, prefab gerealiseerd bij PCT en geheel naar wens geïnstalleerd bij de opdrachtgever.

Meer informatie: www.pct.nl

Op zoek naar een hands-on marketing bureau in Deurne. Yes! Gevonden!

Durf jij ons te bellen en een afspraak te maken om vrijblijvend kennis te maken? We beloven je dat je hier al veel wijzer van wordt. Kun je daarna beslissen of dit naar meer smaakt.

 

Is het Netwerken of net werken? www.net-werken.nl is wellicht iets voor jou.

 

Binnenkort meer informatie.

Er zijn veel marketing-, communicatie- en salesprofessionals in Nederland die ook gespecialiseerde digitale vaardigheden hebben opgedaan. Maar omdat iedereen zichzelf een digital professional mag noemen, is er gebrek aan duidelijkheid over de kwaliteit. Een erkend kwaliteitskenmerk om hooggekwalificeerde digital professionals herkenbaar te maken was er niet. Daarom introduceert NIMA de titel Senior Digital Professional

NIMA stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van de professionele marketeer. Als ‘Senior Digital Professional’ blijf je bij in het vak. Met deze titel heb je een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat vakbekwame en hooggekwalificeerde professionals erkent.

Voor wie is deze titel?
De titel Senior Digital Professional is speciaal voor de marketing-, communicatie- of salesprofessional op hoog niveau met gespecialiseerde digitale vaardigheden die:

 • Verantwoordelijkheid heeft op managementniveau
 • Beschikt over een diploma op minimaal NIMA-B of hbo-niveau in (digitale) marketing,  communicatie of sales
 • Werkzaam is binnen het digitale domein van marketing, communicatie of sales
 • Beschikt over aantoonbaar inzicht in digitale marketing, communicatie of sales via een opleiding en werkervaring

Bron: Nima

 
Senior Digital Professional

Vertrouwd en toch nieuw.

Sinds juni 2020 kunt u voor grafische vormgeving, indrukwekkend drukwerk, web design en effectieve animaties terecht bij studio TARGET.

Nauw samenwerkend met buro TARGET vanaf onze nieuwe locatie, Heuvelstraat 16 te Deurne.

studio TARGET